Välkomna till Blomsterkroken!

Cafe, Mat,Konferens, Interiör, Delikatesser, Smycken, Spaprodukter, Homestyling med FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER
Följ oss på Facebook

Vi tackarShakerkök - Ett klassiskt kök med stort fokus på funktion. Shakerkök

Om oss

Vi är två matglada och mycket inredningsintresserade tjejer, Marina & Minna-Liisa som har startat upp Blomsterkrokens Cafe & Mat. Vi har båda gedigen erfarenhet med oss inom mat och restaurang. Vår vision är att kunna erbjuda alla något unikt som kommer in till oss. Både i mat, kak och inredningsväg. Våra gäster njuter av lugnet hos oss och att tiden har stått still i huset och har mycket karaktär. Vi har även en underbar innergård där ni kan sitta och njuta av solen och er fika.

Hos oss på Blomsterkroken kan du njuta av det goda Italienska kaffe  illy tillsammans med något gott. Vi serverar goda välsmakande Smörrebröd på hembakat bröd, på vårt populära frukt och nötbröd lägger vi på t ex lagrad ost och hjortronmarmelad, hembakade kakor och bakelser finns dagligen.

Vill du ha något mer mättande, prova våra goda soppor eller färsklagade pastarätter, serveras med hembakat bröd och en god topping till soppan. Kom in och njut av den fina miljön, atmosfären och mat lagad med mycket hjärta och kärlek.

 

VÄLKOMNA önskar Minna-Liisa & Marina !